FaQ

Nej, man skal selv sørger for brød. Derved kan man købe sit favoritbrød hos sin yndlings bager som man ved falder i ens smag.

Jeg forbereder alt hjemmefra i mit industrikøkken, så det kun er opstillingen (anretningen) der forgår ude hos kunden. Det tager ca. 30 minutter Pr. 10 kuverter der skal anrettes på planken.

Jeg kører i Storkøbenhavn og anrette planker fra 10 kuverter og op.

Men ligger du udenfor og har en bestilling på 50 eller mere, er du velkommen til at sende mig en besked med hvor og hvornår du ønsker det, og så vil jeg vende tilbage med svar på om det kan lade sig gøre.

Ja, det kan man. Skriv det i bemærkning når du bestiller, så vil jeg sikre at der kommer mere ost og mere af alle de andre lækkerier i stedet.

Jeg anvender ost fra ged, får og ko for at give så varieret smagsoplevelser som muligt. Men kan man ikke udstå gedeost f.eks. er det muligt at frabede sig det i bemærkninger. Så sørger jeg for, at der kommer lidt mere af de andre oste i stedet.

OBS. Da jeg ikke ligger inde med et bredt udvalg af f.eks. ko-ost, vil smagsvarieteten på ostene ikke være så stor.

Da jeg selv lider af Cøliaki (Glutenallergi) er det hele glutenfrit, så jeg kan smage alle produkterne til. Dette er også årsagen til, at jeg ikke tilbyder at sælge brød med.

Nej, det er desværre ikke laktosefrit, da der indgår osteprodukter som indeholder laktose.

  • Bokse 1-10 personer: Minimum én dag i forvejen.
  • Bokse 11-20 Personer: Minimum 3 dage i forvejen.
  • Bokse over 20 Personer: Minimum 5 dage i forvejen.
  • Planker: Minimum 5 dage i forvejen.

(står du akut og ønsker en planke eller bokse, så skriv eller ring til mig og jeg vil se om det kan lade sig gøre).

 Man kan afhente boksene på Kildegårdsvej 20, 2900 Hellerup. (Dog kun efter aftale og ring til 50292935 når du står på adressen.

Ja, det meste er både KETO og LCHF venligt, men der er enkelte ingredienser som falder uden for kategori, såsom Vindruer og Mango, som du skal du uden om hvis du køre det strikt.

Ja, det skal den. Den skal afleveres på kildegårdsvej 20, 2900 senest 2 dage efter brug. Ellers sendes der en faktura.

Nej, desværre ikke. Er fakturaen sendt ud, er der købt ind til din ordre.