Workshop

med FunkyFoodMom

Hands-on workshop med Ostesnak & Funkyfoodmom

Lær at lave de smukkeste oste- og charcuterianretninger og tag dit eget oste- og charcuteribræt med hjem


Kom med til en unik workshop, der udbydes i samarbejde mellem Ostesnak & Funkyfoodmom.
Du får brugbar viden og vores egne bedste tips og tricks til den mest smagfulde anretning.
Med oste og charcuteri i egne hænder, lærer du at skabe et bræt, der ligner en million.


Du får :
Snacks, frugt og vin ved ankomsten
En guidet smagning af ost og charcuteri
Brugbar viden om ostetyper og charcuteri
Tips og tricks til udskæring og anretning
Et lækkert serveringsbræt af massivt træ (værdi 300 kr.)
Ost, charcuteri og tilbehør til 3 personer (værdi 385 kr.)
Tjekliste til dit næste oste- og charcuteribræt derhjemme


Vi står bag :
Ostesnak er navnet på Camilla Bojsen-Møllers osteunivers. Camilla udlever sin ostepassion som selvstændig ostekommunikatør bl.a. via sin osteblog, ostebog, online osteskole, ostesmagninger og osterejser. Læs mere her:
https://ostesnak.dk/

FunkyFoodMom drives af Philippa Lipsius, der brænder og har en kæmpe passion for charcuteri og anretning. Hendes motto “ind igennem øjenene og nydes i maven. Philippa har sin cateringvirksomhed i Hellerup og herfra leverer hun de smukkeste planker og bokse ud af huset.


Hvem kan deltage :
Denne workshop er for alle, der elsker et smukt oste- og charcuteribræt – uanset viden og erfaring.
Tag din veninde, søster, bror, mor, kollega, nabo osv. under armen og giv jer selv et kreativt og smagfuldt frirum eller kom alene. Vær opmærksom på, at vi står op og arbejder, men der er mulighed for at tage et siddende hvil.


Deltagerne siger :
Charlotte T. 68år : “Prøv denne workshop. Du går superglad derfra, og har lært hvordan du anretter charcuteri, ost og frugt på en elegant og inspirerende måde. Familie og venner og ikke mindst du selv vil blive begejstret over resultatet. Workshoppen foregår i Funkyfoodmoms køkken sammen med andre, der gerne vil udvikle sin kreativitet.”

Tina M. 45år : "Var i onsdags på workshop hos skønne funkyfoodmom. Min søde veninde og jeg, havde en festlig aften i godt selvskab med 8 andre kvinder. Phillippa fra funkyfoodmom og Camilla fra ostesnak havde lavet alt klar til vi kom. 2 skønne kvinder med hver deres passion og professionalisme inden for deres felt. Vi blev på bedste vis guidet igennem chacutteri kunst og ostekundskab. Og hvad bør man sætte sammen og ikke mindst hvad bør man drikke til?? Kan afsløre det IKKE var rødvin…. Og vi fik oveni det hele en meget Smukt træ bræt og alt det vi ha de anrette med hvem. Kan klart anbefales til alle der elsker smuk og lækkert mad. Hilsen en der er Topklar til en version 2.0🙌🏻"

Lene L. 51år : "Jeg kan kun anbefale at gøre det - om det er for at få ideer til at anrette lidt kreativt eller få indsigt i oste - ny Verden for mig 😉 eller om det er for at være sammen med sine veninder, polterarbend mm. Oveni det fik vi et skønt skærebræt med hjem til minde om en skøn aften med smil, grin og lidt alkohol 😉"

Mette D. 35år : "Hvis du kunne tænke dig at præsentere noget så smukt som denne madkunst for dine gæster derhjemme, så tøv ikke et øjeblik med at booke en plads på denne workshop. Philippa og Camilla formår at skabe rammerne for en aften i top-klasse. Hyggeligt nærvær, lækker vin og snacks, spændende viden om charcuteri og sammensætning på brættet - og det bedste af alt, så lærer man at kreere det selv 🙏🏻🤩 Kæmpe anbefaling!"

Cecilie H. 45år : "Forleden var jeg på madkursus & bagefter spurgte Philippa mig yders høfligt om jeg ville lave en udtalelse. Det ville jeg gerne og jeg tænker at jeg vil dele med jer. For jeg havde en vidunderlig aften! Der er ikke noget galt i osten fra køleskabet, og sætte den på en tallerken og servere den. Der er heller ikke noget galt i at smække spegepølsen op ved siden af, og servere den til fra afskærning, og der er absolut heller ikke noget galt i at servere den yndlingsvin du altid servere for dine gæster. Alt er godt... MEN du kunne også vælge at bruge 2,5 time sammen med @funkyfoodmom og @ostesnak_cheesetalk på en sjov nørdet og informativ aften. Hvor foodstyling møder viden om ost, charcuteri og vin. I stedet for at smække den stakkels ost og hamburgerryg op på en ensom tallerken, så kan du i stedet lære at lave en parmavifte, eller en spegepølserose. Finde ud af HVORFOR skimmelost hedder skimmelost, og hvad det egentligt er, og man kan finde ud af hvorfor det kan være en godt at vælge en og meget meget mere.. Det gjorde jeg og det var noge skønne timer. Stor anbefaling herfra. Ps. Jeg tog afsted alene. det var gaven til mig selv, som mad og vinelsker. Men der var flere veninder der kom sammen. Bare for at sige, at man sagtens kan begge dele. "


Hvor, hvornår & pris :
2. februar kl. 18-20:30 ish
Bernstorffsvej 69, 2900 Hellerup (Funkyfoodmoms køkken)
850 kr

DEN LETTE

Nytårshapser:
Roastbeef m. Funky twist
Burrata a la capresa

Charcuteri: inkl. ostetal “2023”
4 forskellige oste
4 forskellige slags kød
4 forskellige tapenader
4 forskellige frugter
2 slags nødder
Soltørrede tomater
Oliven
Artiskokker
Tørrede abrikoser

Brød:
Flutes
Grissiner

Desserthapser:
Minikrans-bombe

350 kr pr. kuvert

DELUXE

Nytårshapser:
Roastbeef m. Funky twist
Cambert m. Trøffel creme
Røget Skinke m. cremet ost

Charcuteri: inkl. ostetal “2023”
6 forskellige oste
6 forskellige slags kød
6 forskellige tapenader
6 forskellige frugter
3 slags nødder
Soltørrede tomater
Oliven
Artiskokker
Tørrede abrikos
Dadler

Brød:
Focaccia
Grissiner

Desserthapser:
Minikrans-bombe
Macarons med et twist

450 kr pr. kuvert